top of page

#CherwellChallenge

CherwellChallengeTop
Cherwell® Service Management Software
Tar du utfordringen? 

 

Tenker du at all ITSM er lik? Saken er at hvis du leser dette nå, er det sannsynlig at du sliter med å få det du trenger ut av ditt eksisterende ITSM verkktøy eller dine prosesser.

Derfor presenterer vi #CherwellChallenge. Fortell oss hva du skulle ønske ditt ITSM verktøy kunne gjøre, så skal vi vise deg hvordan det kan gjøres raskt og enkelt med Cherwell - rett foran øynene dine.

  • Send inn din utfordring med 500 ord eller mindre. F.eks.: "Jeg trenger å kunne godkjenne en endringsordre pr epost. Dagens system forutsetter at service manager logger seg inn i et eget system for å fylle ut et skjema", eller "I dag må vi manuelt registrere alle saker som kommer inn pr epost, vi skulle ønske at både kunde og sak som kommer i epost blir automatisk opprettet og tilegnet en saksbehandler".

  • Når vi har mottatt din utfordring, vil vi kontakte deg for å avtale en demo hvor vi viser deg at vi har løst utfordringen din med Cherwell

  • Klarer vi det? Flott, da kan vi kanskje ta en videre prat om hva Datawaves og Cherwell kan gjøre for din organisasjon? Hvis ikke vil Cherwell donere GBP £50 til en veldedig organisasjone etter ditt ønske

Hva har du å tape? Send inn din utfordring i dag!

Flott, utfordringen din er mottatt, du hører snart fra oss

CherwellChallengeVideo
Trenger du flere detaljer? Kontakt oss

Datawaves kan tilby rådgivning og tekniske tjenester innenfor både ITSM og Service Management generelt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

bottom of page