top of page

OM OSS

Datawaves AS
 

Datawaves AS er et selskap som jobber med IT-prosjekter innenfor flere områder. Selskapet består av konsulenter med bred erfaring fra IT og med god forretningsforståelse.

 

Samhandlingen mellom forretningen og IT er ofte utfordrende på grunn av ulik forståelse og erfaring. Våre konsulenter vil være bindeleddet mellom forretningen og IT i gjennomføringen av prosjekter. Med vår erfaring og kompetanse både innenfor og utenfor IT er vi godt kjent med de muligheter som finnes i løsninger, infrastruktur, nettverk, og kan hjelpe til med å sikre og tilgjengeliggjøre styringsinformasjon og prosesser for å bidra til økt inntjening og reduksjon av kostnader.

Våre konsulenter har lang erfaring fra selskaper som bl.a. Rolls Royce Marine, Kleven Contracting AS, og kommunene på Søre Sunnmøre

 

Datawaves AS er lokalisert i Ulsteinvik på Sunnmøre, og har kunder både regionalt og i Norge for øvrig.

Team
Vår konsulent
Martin Løset

martin@datawaves.no
+47 480 17 923

Martin har utdanningen Master of Business og Master in planning and governing. I tillegg har han gjennomført prosjekt leiing for SMB bedrifter på Høgskulen i Ålesund.

Martin har arbeidet med prosjekter innenfor eksport av fisk i 2 år i USA, England, Spania og Portugal. Han har også et års erfaring fra reiseliv. De siste 8 årene før han begynte i Datawaves arbeidet han med IT innenfor salg og opplæring i Content Managment System (CMS) hos Ulstein IT Senter. Martin har også erfaring ifra vaksen opplæring innenfor Microsoft office, E-post, domenehåndtering og andre internet tenester.


Han er sertifisert som Microsoft Innovativ Expert Educator (MIEE) og Office 365 Sales Spescialist (MSS) I tillegg til å være MS Office instruktør har han også utvikla en portal for norskopplæring for fremmendspråklige. Har også erfaring fra styrearbeid.

Modernworkplace.JPG
Trenger du flere detaljer? Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe. Kontakt oss via telefon, epost eller sosiale medier

bottom of page